Saltar al contingut

Errors en fer un Risotto

  • Receptes
  • 3 minuts de lectura
La seva textura cremosa el fa atractiu per a molts paladars, però la seva preparació difereix de la de l'arròs comú. Coneix els errors bàsics en preparar aquesta recepta perquè no els repeteixin.

1. Utilitzar brou fred

Afegint el brou fred a l'olla calenta es refredarà tot i farà malbé el procés de cocció. Mantingueu les coccions a un foc lent en una cassola petita, així tot es mantindrà calent i es cuinarà de manera uniforme.

2. Remenar constantment o res

Remenar l'arròs constantment afegirà aire al risotto, refredarà i posarà enganxós. Però si no es remou suficient, l'arròs s'enganxarà al fons i es cremarà. Agitar l'arròs és important perquè la cremositat de risotto prové del midó generat quan els grans d'arròs es freguen entre si. Així que regiri poc.

3. Afegir molt brou

Si el brou s'afegeix d'una sola vegada, només farà bullir l'arròs. Però afegint el brou a poc a poc, es permet que els grans d'arròs xoquin els uns contra els altres, creant la textura cremosa que es desitja. Espereu fins que l'arròs absorbeixi tot el brou per afegir una mica més. Heu de tenir en compte la relació de 4 tasses de brou per cada tassa d'arròs arbori.

4. Cuinar l'arròs fins que estigui pastós

Com la pasta, l'arròs ha de quedar al dente. El risotto ha de tenir cos, però no ser massa tou i emmidonat. No està fent arròs amb llet.

5. Utilitzar una olla ampla

Si l'olla és massa ampla, l'arròs es cuinarà a una capa prima i no serà capaç de generar midó.

6. Cuinar a foc molt lent

Sí, el risotto se suposa que és un procés de cocció lenta, però si es cuina a massa baixa temperatura, mai no es cuinarà. L'arròs ha d'estar foc mitjà durant molt de temps de cocció.

7. Cuinar les verdures amb l'arròs

A excepció del seu mirepoix, heu d'afegir les verdures cuites prèviament al risotto, després que l'arròs s'acabi de cuinar. Això és especialment important per als espinacs, cebollines, la ratlladura de llimona, i verdures com espàrrecs, xampinyons i llegums. Un cop més, vostè no vol res tou al seu risotto! Assegureu-vos de cuinar les verdures per separat abans dafegir-los.

8. Afegir el formatge massa aviat

Guardar coses com mascarpone i formatge parmesà per al final de la cocció.

T'ha agradat aquest contingut?

Fes clic a les estrelles per puntuar-ho!

Puntuació mitjana: 5 / 5. Vots totals: 10

Fins ara, no hi ha vots! Sigues el primer.

Ja que t'ha agradat aquest contingut...

Segueix-nos a les xarxes socials!

Sentim que no t'hagi agradat!

Com podem millorar?

Etiquetes:
Subscriu-te
Notificar de
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Copyright © 2024 Cocina Caprice

Tots els drets reservats

Queda prohibida la reproducció total o parcial

dels continguts d'aquesta web

0
Què en penses? Si us plau, escriu la teva opinióx
()
x