Saltar al contingut

El te i el ritual

L'art del Te ha tingut un paper cultural rellevant a països com la Xina o el Japó, on oferir la cerimònia del te als teus convidats és símbol d'hospitalitat. Com a curiositat, a les universitats japoneses s'estudia la cerimònia del te per construir unes relacions humanes millors, viure en harmonia amb un mateix i amb el seu entorn i fer la vida quotidiana més agradable. Una cerimònia en què es cuiden els detalls, els gestos, les postures, la manera de prendre el te i els dolços amb què s'acompanya.
Al llarg de la història de la humanitat, el te ha estat protagonista en innombrables moments. Avui dia és una de les begudes més consumides. Tot i això, molts de nosaltres desconeixem d'on procedeix aquesta planta i molt menys, com l'hem de preparar per aprofitar totes les seves propietats i sabors.
Te Calent. El te és un producte natural generat a partir d'una planta, la Camèlia Sinensis, que es cultiva fonamentalment a la Xina, i la Camèlia Assamica, que prové de la regió d'Assam, a l'Índia. Altres països productors són Nepal, Sri Lanka, Japó o Kenya. L'any en què un te és collit en determina la qualitat. Així mateix, es considera que el millor te és el que creix a més altitud i, per tant, el més difícil d'aconseguir. Depenent de l'oxidació de les fulles, és a dir, del temps que s'exposin al sol, s'obtenen les diferents varietats de te. I cadascuna amb unes característiques d'infusionat, i unes propietats i beneficis per al nostre organisme.
Hi ha diferents varietats de te: el Te Blanc, el Te Negre, el Te Vermell o també anomenat Pu-erh, el Te Verd i el Te Blau o Oolong. També hi trobem el Te Rooibos, però aquest no és un te com a tal, sinó un arbust i, finalment, les Tisanas, que són barreges d'herbes i fruites amb varietat de propietats.

T'ha agradat aquest contingut?

Fes clic a les estrelles per puntuar-ho!

Puntuació mitjana: 0 / 5. Vots totals: 0

Fins ara, no hi ha vots! Sigues el primer.

Ja que t'ha agradat aquest contingut...

Segueix-nos a les xarxes socials!

Sentim que no t'hagi agradat!

Com podem millorar?

Subscriu-te
Notificar de
1 Comment
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris
Erika Garcia
2 months ago

El te és una de les grans begudes de la història. Originària d'Orient però actualment molt popular a Anglaterra i Rússia.

Copyright © 2024 Cocina Caprice

Tots els drets reservats

Queda prohibida la reproducció total o parcial

dels continguts d'aquesta web

1
0
Què en penses? Si us plau, escriu la teva opinióx
()
x