Saltar al contingut

Tacs de verdures rostides amb crema d'alvocat i formatge feta

Recepta prova
El pad thai és un plat de fideus d'arròs saltat que se serveix comunament com a menjar de carrer i en la majoria dels restaurants de Tailàndia com a part de la cuina del país. En general, s'elabora amb fideus d'arròs, pollastre, vedella o tofu, cacauet, ous remenats i brots de soja, entre altres verdures. Els ingredients se saltegen junts en un wok, cosa que crea una distribució uniforme de la calor. Quan el plat està complet, s'afegeix salsa pad thai, cosa que li dóna al plat el seu característic sabor picant i salat amb un toc de dolçor.
En general, se serveix amb un ou ferrat (m'encanta com el rovell es barreja amb l'arròs!) i una guarnició de cogombre i tomàquet frescos (sense amaniment) per preparar un àpat.
Les espècies es compraven a lÍndia i es comercialitzaven a Europa i Àsia. La cuina índia ha influït en altres cuines de tot el món, especialment a les d'Europa (especialment la Gran Bretanya), l'Orient Mitjà, l'Àfrica meridional, l'Àfrica oriental, el sud-est asiàtic, Amèrica del Nord, Maurici, Fiji, Oceania i el Carib.
Els aliments bàsics de la cuina índia inclouen el mill perla (bājra), l'arròs, la farina integral (aṭṭa) i una varietat de llenties, com masoor (generalment llenties vermelles), tuer (gandules), urad (gram negre), i moong (fesols mungo). Les llenties es poden utilitzar senceres, esclofollades (per exemple, dhuli moong o dhuli urad) o partides. Les llenties partides, o dal, es fan servir molt. Alguns llegums, com channa o cholae (cigrons), rajma (fesols) i lobiya (pèsols de carita) són molt comuns, especialment a les regions del nord. Channa i moong també es transformen en farina (besan).
Tacs de verdures rostides amb crema d'alvocat i formatge feta

Tacs de verdures rostides amb crema d'alvocat i formatge feta

Recepta de Rafael Díaz

Aquesta increïble recepta de Pad Thai és fàcil i accessible i es pot preparar en menys de 30 minuts. Comença amb ingredients frescos que inclouen fideus d'arròs, pollastre, gambetes, tofu, coriandre, brots de soja, cacauet i ous remenats barrejats amb una deliciosa salsa pad thai casolana que és tan bona que sap com si vingués del seu restaurant tailandès favorit.

Curs: PrincipalCuina: Xina, Coreana, TailandesaDificultat: Principiant
Racions

4

racions
Temps de preparació

15

minuts
Temps de cuinat

25

minuts
Calories

300

kcal
Temps de descans

10

minuts
Grandària de la porció

400

grams
Temps Total

50

minuts
Mode Cuinar

Mantingues la pantalla del dispositiu encesa

Ingredients

  • 150 g Fideus d'arròs

  • 4 cc Oli d'oliva

  • 2 u Ous

  • 2 u Llimes

  • 4 cc Alls

  • 125 g Pollastre i gambetes

  • 4 u Cebes

  • 2 g Maní

  • 2 g Coriandre

  • Salsa Pad Thai
  • 2 cc Salsa de peix

  • 2 cc Salsa de soja

  • 3 cc Vinagre d'arròs

  • 1 cc Sucre bru

Instruccions

  • Cuini els fideus segons les instruccions del paquet, fins que estiguin tendres. Esbandida amb aigua freda.
  • En un bol petit, barregeu el suc de llimona, el sucre bru, la salsa de peix, la salsa de soja i el pebre de caiena. Deixeu-ho de banda.
  • En una paella antiadherent gran a foc mitjà-alt, escalfeu l'oli. Afegiu el pebrot morró i cuini fins que estigui tendre, aproximadament 4 minuts. Afegiu l'all i cuini fins que estigui fragant, aproximadament 1 minut més. Afegeix-hi les gambetes i assaona-ho amb sal i pebre. Cuini fins que estigui rosat, aproximadament 2 minuts per costat.
  • Empenyeu les gambetes i les verdures a un costat de la paella i aboqueu l'ou. Revuelva fins que estigui llest i després barregi amb la barreja de gambetes. Afegiu els fideus cuits i regireu fins que es combinin. Aboqui la barreja de suc de llimona i regiri fins que els fideus estiguin coberts.
  • Col · loqueu els fesols en una cassola amb aigua bullint amb sal i cuini durant 3 minuts. Escórrer, refrescar amb aigua freda i reservar.
  • Afegiu els fideus, la salsa, els brots de soja i el cacauet a la paella (reservant alguns cacauet per cobrir al final). Barregeu-ho tot per combinar.
  • Serveixi immediatament, empolvorat amb el cacauet restant i les rodanxes de llima de banda, amb un pessic de Xile i un grapat de brots de soja addicionals de banda si ho desitja (aquesta és la manera tailandesa!). Esprem sobre suc de llima al gust abans de dinar.

Estris

  • WokCraft Wok tradicionalComprar
  • Wok utensilisJoc de 4 peces: cullerot, espàtula, colador i raspall de bambúComprar
  • Bols bambúJoc de bols de bambúComprar

Vídeo

Notes

  • Absolutament si no ets fanàtic de les gambetes, sent-te lliure de daurar tires de pollastre desossat i sense pell. Aquesta recepta està feta per tenir un sabor més semblant a l'autèntic Pad Thai, que té més sabor i menys dolçor del que normalment trobareu en alguns restaurants. Si voleu un plat menys picant, recomano afegir només la meitat del concentrat de tamarinde per començar.

Informació nutricional

  • Mida de la porció: 400g
  • Nombre total de serveis: 5
  • Calories: 450kcal
  • Hidrats de carboni: 78g
  • Proteïna: 40g
  • Greix: 23g
  • Greix saturat: 3g
  • Greixos trans: 1g
  • Colesterol: 224mg
  • Sodi: 2038mg
  • Potassi: 455mg
  • Fibra: 201g
  • Sucre: 20g
  • Vitamina A: 5IU
  • Vitamina C: 3mg
  • Calci: 8mg
  • Ferro: 15mg

T'ha agradat aquest contingut?

Fes clic a les estrelles per puntuar-ho!

Puntuació mitjana: 5 / 5. Vots totals: 17

Fins ara, no hi ha vots! Sigues el primer.

Ja que t'ha agradat aquest contingut...

Segueix-nos a les xarxes socials!

Sentim que no t'hagi agradat!

Com podem millorar?

Subscriu-te
Notificar de
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Copyright © 2024 Cocina Caprice

Tots els drets reservats

Queda prohibida la reproducció total o parcial

dels continguts d'aquesta web

0
Què en penses? Si us plau, escriu la teva opinióx
()
x